Termeni și condiții

Prin utilizarea cristalclub.ro în calitate de vizitator, membru înregistrat sau cumpărător vă exprimați acordul cu Termenii și condițiile impuse.

Informaţii privind compania

Cristal Club este marcă a CRISTAL CLUB SPORT SRL, este proprietarul site-ului cristalclub.ro, al informațiilor și materialelor afișate pe website. CRISTAL CLUB SPORT SRL este persoană juridică înregistrată în România, având sediul social în Săcălaz, Str. Rozelor 2, Timiş, tel. +40 723 159 311, înregistrată la Registrul Comerțului cu numarul J35/2271/2013, având cod fiscal RO 32212036.

Informaţii privind produsele şi preţul lor

Cristal Club comercializează rezervări online pentru terenurile de tenis detinuțe. Fotografiile folosite pentru promovarea produselor și serviciilor sunt cu titlu informativ.

Prețurile practicate pot suporta modificări fără nicio notificare prealabilă. Preţurile sunt afişate în RON şi includ TVA. La suma de achiziție nu se adaugă nocio altă taxa.

Informaţii privind achiziţia

Pentru a putea achiziționa bunuri și servicii prin cristalclub.ro sa plasaţi o comandă pe site-ul cristalclub.ro. Comanda se consideră plasată în momentul în care ați introdus toate informațiile obligatorii în procesul de checkout, ați trimis comanda şi aţi primit un mesaj de confirmare pe adresa de e-mail înregistrată.

Contractul de achiziție se consideră încheiat odată cu confirmarea prin email sau telefon de către Cristal Club că produsul a fost inregistrat. Mesajele automate trimise de sistem pentru a confirma plasarea comenzii și/sau efectuarea plății nu au valoare de contract.

Cristal Club își rezervă dreptul de a nu onora comenzi și de a anunța clienții în consecință în termen de 2 zile lucrătoare de la plasarea comenzii in situaţia unor cazuri majore urmata de returnarea valorii.

Informaţii privind plata

Plata pentru produsele și serviciile achiziționate pe website-ul cristalclub.ro se poate face prin card bancar. Pe site, serviciul de plată cu cardul este oferit de procesatorul de plăți online MobilPay. Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzacție. La finalizarea comenzii vei fi redirecționat către platforma securizată MobilPAy, unde va trebui să introduci următoarele date: numărul cardului, data de expirare, codul de securitate al cardului (ultimele trei cifre de pe spatele cardului). Sunt acceptate cardurile VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD.

Plățile se fac în RON, la valoarea afișată în RON, indiferent de metoda de plată.

Informaţii privind livrarea produselor şi costul de livrare

Tipuri de livrare:

Livrarea rezervărilor se considera incheiată comunicarea prin email a numarului de comandă plătită. Pentru a beneficia de rezervare la locație trebuie să va identificați.

Informaţii anularea rezervărilor

Rezervările pot fi contramandate în termen de 48 de ore iar suma va fi returnată în contul solicitantului. Pentru a anula o comandă trimiteți un mail la contact@cristalclub.ro prin care să solicitați anularea comenzii.

Pentru orice alte informații, vă rugăm să ne contactați la contact@cristalclub.ro

Informaţii privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate.

Informaţii privind copyright-ul materialelor de pe site

Toate informațiile, modelele, fotografiile de pe site, colectiv denumite materiale, sunt proprietatea Cristal Club și nu pot fi folosite de către utilizatorii cristalclub.ro decât în scopul de informare cu privire la produsele și serviciile oferite sau achiziția de produse și servicii.

Dacă doreşti să foloseşti informațiile, imaginile, textele sau orice alte materiale de pe cristalclub.ro în orice alt scop, vă rugăm să ne contactaţi la contact@cristalclub.ro şi să ne cereţi dreptul de folosire.